SEM - Sökmotoroptimering (SEO) & Adwords (PPC) i Kalmar, Växjö, Jönköping av Lindmark & Partner

SEO och AdWords på Google - en naturlig del av varje företags marknadsföring

SEO är att göra en webbplats synlig på sökmotorerna, med målsättningen att driva relevant trafik. SEO står för ”Search Engine Optimization” och brukar kallas sökmotoroptimering på svenska. Sökmotorerna är en av de absolut största marknadsföringskanalerna och en bra placering på rätt sökord innebär stora möjligheter för en webbplats eller företag att nå mycket fler kunder och därmed öka sin försäljning. Det sker ungefär 45 miljoner sökningar på Google varje dag i Sverige.(2016) Och det fortsätter att växa med ca 20 procent varje år.

Vi på Lindmark&Partner ser till att er webbplats följer branschens rekommendationer och standarder, vilket ger optimala förutsättningar för hög synlighet. 

Dessutom registrerar vi er webbplats i de största och mest värdefulla katalogtjänsterna och sociala medier som exempelvis Facebook, Google + och bygger också relaterade inlänkar som vidare höjer er relevans inom ert område.

Varje dag görs miljontals sökningar på Google. För att nå igenom sökresultaten är det effektivt att marknadsföra sig med AdWords, en Google-annons sticker ut i mängden. 
Google AdWords är ett utmärkt verktyg för både stora och små företag som vill marknadsföra sig på internet. Med Google AdWords skapar man annonser och väljer sökord som är relevanta till just er verksamhet. När någon sedan gör en sökning på dessa sökord så är chansen stor att er annons visas bredvid sökresultaten. Detta gör att den potentiella kunden kan klicka på annonsen och besöka er webbplats.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.